Zo vlieg je goedkoop naar jouw volgende bestemming!

Wil je nu eindelijk eens die reis maken waar je altijd al van hebt gedroomd? Denk je dat dit er echter niet inzit omdat het nog altijd boven je budget is? Dan wordt het tijd om het net even iets slimmer aan te pakken. Bijvoorbeeld door handig te achterhalen waar je het goedkoopst kunt vliegen.

Hoe werkt het?
Het is eigenlijk heel simpel. Je kan op de website precies aangeven wat je zoekt. Je voert een bestemming in en kunt aangeven vanaf welke luchthavens je zou willen vertrekken. Daarmee kan je dagelijks, wekelijks of zelfs last minute op de hoogte worden gehouden van de laagste prijzen. Wanneer de prijs in jouw budget past kan je direct toehappen. Zo kan je dus voor een lagere prijs zorgen dat je eindelijk die reis kunt maken waar je altijd al van had gedroomd.

Keer op keer
Het goede van deze methode is bovendien dat je het iedere keer weer opnieuw kunt doen. Sterker nog, je kunt meerdere bestemmingen tegelijk bijhouden. Zo houd je dus ook voor jezelf nog eens keuze. Het is immers helemaal geen gekke gedachte dat er nog meer plekken op aarde zijn waar je weleens naartoe zou willen. Dat kan je dus op deze manier gemakkelijk voor elkaar krijgen. Het is bovendien ook nog eens gratis, dus je hebt ook met geen enkele vorm van kosten te maken zolang je niets boekt.

Het is leuk
Het grote voordeel van het instellen van de flight alerts is dat het reizen er nog leuker door wordt. Je hebt bijvoorbeeld al direct flink wat voorpret omdat je aan de goedkope tickets bent gekomen. Dat is al direct een goede start van je vakantie. Het maakt het bovendien een stuk meer bereikbaar om naar allerlei mooie bestemmingen over de gehele wereld te gaan. Of dit nu vlakbij is, of juist heel ver weg.

Have your say