Wintervakantie in een sneeuwkasteel

Houd jij van unieke vakanties en zoek je graag plekjes op waar niet iedereen komt? Misschien is een wintervakantie in een sneeuwkasteel dan wel iets voor jou! Dit kan in landen zoals Finland en Lapland.

Tijdens deze vakantie overnacht je in een glazen iglo of een hotelkamer van ijs. Je hoeft niet bang te zijn dat je het koud zult hebben ’s nachts, want er wordt goed voor je gezorgd in het hotel. Uiteraard kun je altijd even opwarmen bij de open haard in de bar van het hotel. Het zal een vakantie worden die je niet snel meer zult vergeten!

Onderneem bijzondere activiteiten

Als je een vakantie naar een warm land boekt, dan ga je vaak duiken, zwemmen, surfen en snorkelen. Bij een vakantie naar een koud land, onderneem je ook activiteiten, maar wel van een heel andere aard.

Zo kun je bijvoorbeeld een ritje maken met de sneeuwscooter. Als je met je partner of vrienden bent, is dit een unieke manier om kennis te maken met het winterlandschap en plezier te beleven met elkaar. Een andere manier om winterse landen een beetje beter te leren kennen, is door middel van een husky- en rendiersafari.

Diverse arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen voor bijvoorbeeld 2 of 4 dagen. Je zou dit uitstekend kunnen combineren met een wintersportvakantie. Het is de ideale manier om sport, ontspanning en originaliteit met elkaar te verbinden.

Een vakantie in een sneeuwkasteel is geen goedkope vakantie, maar het is wel een ervaring die jouw leven kan verrijken. Daarom is deze investering zeker de moeite waard. Probeer daarom voordelige vliegtickets te kopen via een prijsvergelijker en geef jezelf een cadeau waar je nog lang over na zult praten.

Have your say