Waarom ver weg als het ook dichtbij kan?

Voor het ultieme vakantie gevoel denken we aan lekker weer, mooie natuur en natuurlijk helemaal tot rust komen. Vaak zoeken we dit ultieme gevoel in het buitenland. We reizen de hele wereld over voor dat échte vakantie gevoel, maar dat is eigenlijk nergens voor nodig. De zomermaanden van Nederland bevatten ook lekker weer. Op regenachtige dagen kun je dan leuke tripjes doen naar plekken waar je nog nooit bent geweest. Daarnaast heeft Nederland ook hele mooie natuur en kun je ook in je eigen landje dus prima tot rust komen! Bovendien kan het je heel veel geld besparen. Dus in plaats van het pakken van een vliegtuig op Schiphol, kun je er ook gaan voor car rental Schiphol en je eigen land verkennen.

Alle rust op één plek
Ben jij echt een persoon die de gehele vakantie niets anders wil doen dan niksen? Geen probleem! Dat kan in Nederland ook prima. Je kan naar één van de vele grote campings gaan die Nederland te bieden heeft om daar samen met je familie/gezin heerlijk tot rust te komen. Centerparcs wordt door vele Nederlanders bezocht en is ideaal wanneer je met een grotere groep de vakantie van je leven wilt hebben. Duinrell is ook een goede optie. Je kan hier lekker naar het zwembad gaan, af en toe een achtbaan pakken en voor de rest lekker chillen bij je huisje. Alles op één plek, heerlijk toch?

Voor de uitstappers
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je echt vreselijk vind om je elke dag op dezelfde plek te begeven en zoveel mogelijk wilt doen en zien tijdens je vakantie. Ook al zou je het niet denken, maar daar is Nederland ook het ideale land voor. Het is super divers in cultuur en landgoed dus er genoeg te zien en te doen! Voor de ultieme ervaring moet je vooral niet in je eigen regio blijven. Bezoek eens alle uithoeken van Nederland en je zult zien en ervaren hoeveel ons land te bieden heeft! Een klein uitstapje naar één van onze buurlanden past dan ook nog wel. Je kan via rent a car Eindhoven Airport een auto huren en een dagje of twee naar België of Duitsland verkassen en ook daar nog wat leuke dingen bekijken.

Al met al, hoef je voor een super leuke vakantie waarbij je helemaal opgeladen terugkomt niet per se ver weg te gaan. Nederland lijkt klein, maar heeft zoveel te bieden. Geef het land eens een eerlijke kans en als het niet bevalt, kun je altijd nog een last minute boeken.

Have your say