Volop genieten in New York

New York is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een leuke stedentrip of er zeker 8 dagen tussenuit wil zijn. New York is toch een beetje the place to be voor Europeanen en mag niet op je bucket list ontbreken.

Om je een indruk te geven wat deze wereldstad zo bijzonder maakt, kun je hier de mooiste bezienswaardigheden van deze Amerikaanse stad vinden.

Helikoptervlucht over Manhattan

Wil je New York van een andere kant bekijken? Boek dan een helikoptervlucht over Manhattan. Vanuit de helikopter zie je de highlights van de stad vanuit een ander perspectief.

Een mooi uitzicht vanaf Empire State Building

Voor een prachtig uitzicht over de stad kun je terecht op de 86e verdieping van het Empire State Building. Een schitterende ervaring die je niet meer zal vergeten!

Wandeltour Ground Zero

Kennis maken met het nieuwe World Trade Center en 9/11 Memorial bezoeken? Kies dan voor een Wandeltour Ground Zero. Een indrukwekkende belevenis om niet meer te vergeten.

De binnenstad van New York

Times Square wordt ook wel de binnenstad van New York genoemd. Beroemd zijn de vele billboards en neon verlichting die al heel vaak als filmdecor gefungeerd hebben.

Tot rust komen in het Central Park

New York is natuurlijk een bruisende en dynamische stad. Kom daarom tot rust in het Central Park. Het is het groene hart van New York en tevens wereldberoemd.

Ben je overtuigd geniet dan van een bijzondere reiservaring.
Leuk om te doen wanneer je een jaar samen bent met je partner, of wanneer je er met je vrienden tussenuit wilt gaan. Je zult zeker geen spijt krijgen van je beslissing om hier je vakantie doorgebracht te hebben!

Have your say