Verbaas je over de schoonheid van Ierland

Hoewel Ierland niet de meest zonnige vakantiebestemming is van Europa, is het zeker wel één van de mooiste landen die je in Europa kunt vinden. Vooral de ongerepte natuur die je op veel plekken in het land kunt vinden, maken het land zeer aantrekkelijk voor een onvergetelijke vakantie. Keer op keer zul jij je verbazen over de schoonheid die je aantreft in dit land.

Spectaculaire uitzichten vanaf de Klippen van Moher

Voor de mooiste vergezichten zit je bij de Klippen van Moher helemaal op je plek. Deze liggen aan de westkust en in het graafschap van Clare. Ze hebben een totale lengte van 8 kilometer en behoren tegelijkertijd tot de hoogste kliffen van Europa. De hoogste klif die je hier kunt vinden steekt zo’n 200 meter boven de Atlantische Oceaan uit. Vanaf de Klippen van Moher heb je een adembenemend uitzicht over de omgeving. Met een beetje geluk kun je de Araneilanden zien.

View_of_Cliffs_of_MoherRondstruinen in Dublin en Cork

Tijdens een vakantie naar Ierland mag een bezoek aan de hoofdstad Dublin natuurlijk niet ontbreken. Het is een favoriete bestemming voor mensen die een stedentrip maken naar Ierland. Beroemd is de Ierse whiskey die hier gedronken kan worden. Interessante bezienswaardigheden die je verder in de stad aantreft zijn het Trinity College en het Guinness storehouse.

Gaat je voorkeur wel een beetje uit naar oude historische steden? Cork is zo’n stad en zal je zeker weten te verrassen. Het is één van de oudste steden van Ierland. Het historische centrum van de stad heeft een geheel eigen karakter. Prachtige gebouwen die je hier kunt vinden zijn bijvoorbeeld de St. Mary’s Cathedral en Cork Opera House.

Sprookjes komen tot leven in Ierland

Voor een onvergetelijke vakantie kun je in Ierland heel goed terecht. Er zullen weinig landen zijn die zo’n sprookjesachtige en fascinerende indruk op je achterlaten dan Ierland. Laat je daarom inspireren door een onvergetelijke vakantie naar Ierland te boeken.

Have your say