Veelzijdig Bretagne ontdekken tijdens je vakantie

Bretagne is gelegen in het westen van Frankrijk en biedt veel mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Kenmerkend voor Bretagne zijn de ruige kustgebieden en rotsformaties. Niet voor niets is het de meest populaire toeristische trekpleister in Frankrijk.

Breng een dagje door in Dinan en Vitré

Tijdens je vakantie in Bretagne zul je ongetwijfeld een bezoek brengen aan Dinan. Dit is een bekend stadje in Bretagne en staat vooral bekend vanwege de historische binnenstad met zijn middeleeuwse stadsmuur. Op deze plek kun je prachtige foto’s maken.

Een bezoek aan Dinan kun je uitstekend combineren met een dagje uit naar Vitré. Wat hier vooral mooi is om te bezoeken, is het middeleeuwse centrum dat zeker veel indruk op je zal maken.
dinan

Puur natuur en Mont Saint-Michel

De ruige kustgebieden en rotsformaties zijn bezienswaardigheden die je eigenlijk niet mag missen tijdens een vakantie in Bretagne. De rotsformaties hebben de meest bizarre vormen aangenomen, doordat ze zijn aangetast door weer en wind. Dat zorgt voor een prachtig schouwspel langs de kust.

Een uitstapje dat zeker niet mag ontbreken, is een bezoek aan Mont Saint-Michel. De abdij die bovenop een berg staat, is te vinden op een schiereiland dat alleen toegankelijk is voor voetgangers. Jaarlijks wordt deze bezienswaardigheid door zo’n 4 miljoen mensen bezocht. Een trekpleister die je dus niet mag missen!

Een voordelige accommodatie boeken

Als je nog geen inspiratie hebt opgedaan voor de komende vakantie, laat je dan overtuigen om je vakantie door te brengen in Bretagne. Je kunt er gewoon met je auto naartoe rijden en een voordelige accommodatie boeken. Online zijn er diverse parken en particulieren te vinden waar je snel en goedkoop een huisje kunt boeken voor je vakantie in Bretagne.

Have your say