Op vakantie naar het zomerse Ibiza

Ibiza is een geliefde vakantiebestemming onder jong en oud. Veel toeristen brengen er graag hun vakantie door. Het Spaanse eiland staat natuurlijk vooral bekend om de wervelende nachten en prachtige stranden. Het is de perfecte vakantiebestemming voor optimale ontspanning. Hoe zorg je nu voor een geslaagde vakantie op Ibiza?

Uitzicht op de Middellandse Zee
Hoewel Ibiza bekend staat als feesteiland en mensen er graag aan het strand verblijven, heeft het eiland meer te bieden. Zo is het binnenlandse groen uitstekend geschikt voor een sportieve wandeling. Vanaf de rotsen heb je een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Bovendien kun je cultuur opsnuiven in Ibiza en andere steden.

Het authentieke centrum van Ibiza-Stad
Iedereen die een vakantie naar Ibiza boekt, verblijft sowieso 1 nacht in Ibiza-Stad. De huizen zijn wit van kleur en bovendien is het oude centrum erg indrukwekkend om te zien. D’Alt Vila staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je treft er dan ook veel monumentale panden aan.

Vanzelfsprekend kun je in de avonden en weekenden uitstekend terecht bij diverse clubs in Ibiza-Stad voor een onvergetelijk feestje met je partner en/of vrienden!

Wat maakt Ibiza zo aantrekkelijk?
Juist ook het ruige gedeelte van Ibiza is interessant om van een bezoek te voorzien tijdens je vakantie. De pijnboombossen, de kliffen en de pittoreske en authentieke dorpjes zijn bezienswaardigheden die je niet mag missen op Ibiza. Wandelen en paardrijden wordt dan ook veel gedaan en is een aanrader als je het binnenland intrekt.

Ibiza ligt op ruim 2 uur vliegen vanaf Nederland, dus je kunt er ook uitstekend een ontspannen weekendje doorbrengen. Vergeet vooral niet je zwemkleding mee te nemen, want Ibiza is de perfecte bestemming voor een zonnige en waterrijke vakantie!

Have your say