Op vakantie met de camper, de drie leukste bestemmingen.

Kijk je nu al uit naar jouw volgende campervakantie? Het plannen van een vakantie die leuk is voor het hele gezin is niet altijd eenvoudig. Als je zonder planning op roadtrip gaat, kan dit zorgen voor onnodige stress om nog plekken te vinden die leuk zijn voor alle gezinsleden. Een uitgestippeld plan biedt dan uitkomst. Camperverhuur Goboony.nl heeft drie leuke bestemmingen voor jouw gezin op een rij gezet, met routes en geschikte plaatsen voor de camper. Het plannen van je vakantie was nog nooit zo makkelijk!

1. Met de camper op vakantie naar Italië

Italië heeft ontzettend veel te bieden, het is dan ook één van de meest geliefde landen voor een campervakantie. Romantische straatjes in Sienna, wegdromen bij een zonsondergang in Florence of kijken naar het prachtige uitzicht bij de Etruskische kust.
Rij over de ‘Sellapas’ op meer dan 2000 meter hoogte, de bergketen genaamd Dolomieten heeft een sprookjesachtig uitzicht. Met zijn velen bochten is dit echt een onvergetelijke route.
In Enneberg vind je ‘Camping Al Plan’ in St. Vigil, deze camperplaats ligt midden in de natuur en geeft een waanzinnig uitzicht over de Dolomieten. De kinderen kunnen zich er uren vermaken, er zijn ook spelletjes voor ze. Op aanvraag kun je een badkamer voor privé gebruik krijgen. Napraten over de mooie dag kun je in de pizzeria of relaxen in de sauna.

2. Met de camper op vakantie naar Noorwegen

De ‘Atlanterhavsveien’ is een echte aanrader, op deze route kom je over acht bruggen. Wat bijzonder is aan de bruggen is hun hoogte van 23 meter, hierdoor wordt de scheepvaart niet gehinderd en varen de boten onder je door. De in 1989 geopende weg bevindt zich in de regio ‘Vestlandet’ en verbindt de verschillende eilanden met elkaar. Geniet van de echte Noorse cultuur op de camperplaats “Atlanterhavsveien Sjøstuer”. Er zijn ruime plaatsen voor tenten en campers en je kijkt uit over het water. Geen familielid hoeft zich te vervelen, er zijn activiteiten als fietsen, kitesurfen, vissen, peddelen en windsurfen.

3. Met de camper op vakantie naar Frankrijk

De wijnroute door de Elzas ‘Route des Vins d’Alsace’, is onweerstaanbaar voor de vakantieganger met een camper. De route door deze streek is ruim 170 km lang en biedt prachtige vergezichten. Vanaf Château du Haut-Kœnigsbourg (Kasteel Haut-Koeningsbourg) kun je prachtige foto’s maken. En voor een mooi uitzicht over de Rijn moet je op de berg Mont Sainte-Odile zijn.
De perfecte camperplaats voor kinderen met onder andere een speeltuin en zwembad is camperplaats ‘Les Bouleaux’ gelegen in de Elzas.

 

Have your say