Namibië versus Mauritius

Een tropische vakantie

Wanneer je van plan bent om een tropische vakantie te boeken, waarin je niet teveel hoeft te doen, dan doe je er goed aan om naar Mauritius te reizen. Het is een groot eiland, volledig groen, met prachtige stranden en een azuurblauwe zee. Het eiland heeft een aangename en tropische temperatuur, waardoor je prima de gehele dag op het strand kunt liggen. Naast het genieten kun je nog veel meer activiteiten ondernemen op dit vakantie-eiland.

Grand Baie

Grand Baie is een plek waar je zeker geweest moet zijn tijdens je vakantie. Het is een gezellige baai waar je van alles kunt ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld een tocht met een zeiljacht maken of in de omgeving van deze baai gaan snorkelen. Mauritius is een land waar je echt naar toe gaat, wanneer je een tropische zonvakantie wilt boeken.

Een vakantie met veel natuur

Heb je meer plannen voor een avontuurlijke vakantie waarin je de natuur ontdekt, dan is het aan te raden om naar Namibië te reizen. De Fish River Canyon en Kalahari woestijn zijn bijvoorbeeld echte aanraders wanneer je Namibië bezoekt. De woestijn zorgt voor een immense stilte en een prachtig kleurenspel door de zon. Etosha wordt ook wel gezien als het grootste dierenrijk van Afrika. Het is een land dat uitermate geschikt is om er door heen te trekken.

Swakopmund en Het Waterberg Plateau

Swakopmund is een oude Europese stad en ligt vlakbij de Namib Woestijn. De stad heeft zelfs een Beiers centrum. De Duitse invloeden zijn dan ook erg zichtbaar op deze plek. Daarnaast kun je er veel brede boulevards vinden met palmbomen. Maar ook het Het Waterberg Plateau is een bezoek meer dan waard. Het is een immens groot rotsplateau. Het gebied is zelfs 18.000 hectare groot. Namibië is een land dat geschikt is voor avontuur en een verkenningstocht, terwijl Mauritius echt draait om een tropische zonvakantie.

Have your say