Een rondreis door mysterieus China

Een rondreis door China maken

Ben je van plan om een lange vakantie naar het buitenland te boeken? Dan kun je prima terecht in het mysterieuze land China. Het is natuurlijk het land van de Chinese Muur. Dit immens grote land biedt echter nog veel meer mogelijkheden voor een mooie vakantie. Zowel de natuur als de cultuur zijn indrukwekkend en geven je een ervaring die je niet snel meer zal vergeten.

Thee drinken en eten met stokjes

Natuurlijk kun je kennis maken met China vanuit verhalen en boeken, maar het is veel mooier om het land zelf mee te maken. Het is het land van de thee en waar voedsel met stokjes wordt gegeten. Duizenden jaren van historie en cultuur kun je in dit land terug vinden, ondanks de snelle technologische ontwikkelingen in dit land. De talloze mysteries en schatten zijn bewaard gebleven en deze kun je met eigen ogen bekijken.

De Chinese Muur en de Verboden Stad

De Chinese Muur staat natuurlijk op nummer 1 wanneer het gaat om bezienswaardigheden in China. Vanuit Beijing kun je het gemakkelijkste een toer boeken naar de Chinese Muur. Ook de Verboden Stad is natuurlijk een plek waar je geweest moet zijn. Hier zijn 9.999 vertrekken te vinden. Destijds verbleven daar de keizer en zijn personeel. De Verboden Stad ligt aan het Plein van de Hemelse Vrede.

Vliegeren en een trip naar Xian maken

Het Plein van de Hemelse Vrede is een plek waar met mooi weer veel gevliegerd wordt. Ook leuk om zelf te doen! De oudste stad van China is Xian. Hier is veel geschiedenis terug te vinden van het land China. Het Terracotta Leger is de meest indrukwekkende bezienswaardigheid in deze stad. China is over het algemeen erg goedkoop en dat kun je ook zeker terug zien in de entree voor de attracties.

Have your say