Het zonnige Sint Maarten

Heb je zin in een zonnige vakantie aan zee? Een vakantie op Sint Maarten is dan een absolute aanrader. Dit kleine eiland ligt in de Caribische Zee en is een ware exotische ontdekking. Voor de helft behoort het tot Frankrijk en de andere helft maakt onderdeel uit van Nederland. Sint Maarten is een waar tropisch paradijs en dan ook aan te beleven voor elke exotische liefhebber.

Genieten in een tropisch paradijs
Een vakantie doorbrengen op Sint Maarten betekent genieten in een tropisch paradijs. Zo beschikt dit Caribische eiland over maar liefst 37 witte stranden met uitzicht op de Caribische Zee. Het is dan ook niet voor niets een geliefde vakantiebestemming onder watersporters. Je kunt hier uitstekend zeilen, duiken en snorkelen. Juist ook voor een vakantie met kinderen is Sint Maarten uitstekend geschikt, de baaien zijn namelijk ondiep.

Relaxed vakantie vieren op Sint Maarten
Overal waar je komt op Sint Maarten, hangt een prettige en ontspannen sfeer. Het is dan ook de ideale plek om tot rust te komen. Sint Maarten heeft een fantastische keuken, mede dankzij de Franse invloeden. Shoppen doe je in Philipsburg, de hoofdstad van Sint Maarten. Deze stad heeft namelijk een druk centrum met talloze winkels.

Hoe kom je op Sint Maarten?
Vanaf Amsterdam vlieg je met een rechtstreekse vlucht van KLM naar Sint Maarten. Deze vlucht duurt ruim 8 uur, maar je krijgt er zeker iets voor terug.

Overwinteren op Sint Maarten
Wil je de stormachtige herfst of koude winter ontvluchten? Overwinteren op Sint Maarten betekent volop genieten van de zon. Er zijn zelfs mensen die op dit eiland trouwen of er een huwelijksreis naartoe boeken. Kortom, boek een voordelig vliegticket en boek een vakantie naar Sint Maarten!

Have your say