Een reis naar Papoea-Nieuw-Guinea

Houd je wel van een beetje uitdaging in je vakantie? Boek dan een vakantie naar Papoea-Nieuw-Guinea. Dit eiland is volledig met regenwoud bedekt en bied je een ongekende natuurpracht die je nergens anders tegenkomt. Als je het ziet zitten om uren door het regenwoud te struinen, dan is een vakantie naar Papoea-Nieuw-Guinea zeker aan te raden. Het is net alsof je een paradijs betreedt bij aankomst op Papoea-Nieuw-Guinea.

De natuurpracht van Papoea-Nieuw-Guinea
Papoea-Nieuw-Guinea wordt gekenmerkt door een gevarieerde natuurpracht. Zo vind je er bergen van ruim 5 kilometer hoog, maar het meest opvallend is natuurlijk de tropische jungle. Op Papoea-Nieuw-Guinea sta je oog in oog met een zeldzaam vogelparadijs. Zelden zul je zulke kleurrijke vogels hebben gezien! Bovendien zijn er ook veel vlinders te bewonderen in Papoea-Nieuw-Guinea. Zeker voor vlinderliefhebbers is Papoea-Nieuw-Guinea de ultieme vakantiebestemming.
Rainbow lorikeets (Trichoglossus haematodus) fighting
Ook de kust van Papoea-Nieuw-Guinea is zeker niet verkeerd. Je kunt er eindeloos zonnen op prachtige witte stranden onder talloze wuivende palmbomen. Neem voldoende leesvoer mee, want dit is de ultieme plek om te ontspannen in je vakantie. Eindelijk kun je je nieuw gekochte boek lezen.

Een cadeau van ongekende weerga
Met het vliegtuig zul je een afstand van zo’n 13.000 kilometer moeten afleggen om op Papoea-Nieuw-Guinea aan te komen. Je geeft jezelf echter wel een prachtig cadeau dat je ook na 10 jaar nog zal bij blijven. De herinneringen die je vastlegt met je camera zijn van blijvende waarde.

Je kunt het beste vanuit Amsterdam naar Port Moresby vliegen. Dit is de hoofdstad van Papoea-Nieuw-Guinea. Wellicht dat je wel een aantal keer over moet stappen. Uiteraard is dit afhankelijk van het vliegticket dat je bestelt. Vergelijk gemakkelijk de diverse prijzen via een online ticket vergelijker.

Have your say