Dubai: een bijzondere belevenis

Een vakantie boeken naar Dubai

Dubai is misschien niet de eerste vakantiebestemming waar je aan denkt, wanneer je een leuke vakantie wilt boeken. Toch kun je Dubai zeker eens mee nemen in je overwegingen. Iedereen die naar Dubai op vakantie is geweest, spreekt vol lof over een vakantie op Dubai. De extravagante architectuur is direct iets dat opvalt aan deze stad. Natuurlijk mogen de grote wolkenkrabbers daarbij ook niet vergeten worden.

Luxe en rijkdom in Dubai

Dubai wordt gekenmerkt door veel luxe en rijkdom. De stad is nog steeds aan het uitbreiden. Elke uitbreiding krijgt een bepaald thema. Denk dan bijvoorbeeld aan Internet City, Marina en The Old Town. Het streven van Dubai is om het grootste vliegveld ter wereld te bouwen. Het is één van de snelst groeiende steden ter wereld. Wanneer je dat graag eens mee wilt maken, dan doe je er goed aan om een vakantie te boeken naar deze wereldstad.

Skiën en winkelen in Dubaskieen dubai

Dubai wordt omgeven door woestijnen en bergen. In de stad zelf is er echter genoeg te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ski Dubai? Hier kun je midden in de woestijn gebruik maken van een skihal. Ook voor winkelen ben je in Dubai prima op je plek. Hier zijn namelijk de grootste warenhuizen ter wereld te vinden. De service in de stad is uitstekend.

Diversiteit in Dubai

In Dubai zijn ook verschillende prachtige stranden te vinden. Regelmatig worden deze bewaakt door veiligheidsmensen om zo de veiligheid van toeristen te waarborgen. Wanneer je een echte autoliefhebber bent, dan mag een trip naar Dubai niet ontbreken. Er rijden namelijk zeer exclusieve auto’s rond in de stad. Wil je Dubai leren door middel van een toer, kies dan voor de Big Bus Dubai. Deze brengt je langs alle mooie plekjes in de stad.

Plan je een reis naar deze mooie stad, bekijk deze reisgids van Dubai dan eens!

Have your say