De top 5 zonvakanties van 2015

Heb je nog geen keuze kunnen maken voor een zonnige zomerbestemming dit jaar? Wellicht heb jij dan iets aan deze blog. Wij zijn op zoek gegaan en hebben de top 5 zonvakanties van 2015 voor jou geselecteerd. Doe er je voordeel mee!

1. Genieten in het zonovergoten Kaapverdië

Kaapverdië is de vakantiebestemming voor 2015. In rap tempo verschijnen er hotels en resorts op de eilanden van Kaapverdië, dus het is zeker een overweging waard om je vakantie hier door te brengen. Het is er heerlijk warm en bovendien zijn er genoeg ontspannende activiteiten te ondernemen op deze eilanden.

2. Een voordelige zonvakantie in Egypte

Was Egypte tot voor kort nog erg onrustig, nu kun je er weer uitstekend je vakantie doorbrengen. Het is een goedkope vakantiebestemming met een ruim aanbod van bezienswaardigheden, waaronder een boottocht over de Nijl of een bezoek aan de piramides.

3. Curaçao, het land van je dromen

Er is nog nooit iemand teruggekomen van Curaçao die heeft aangegeven het niet naar zijn zin gehad te hebben. Het is de ultieme bestemming voor iedereen die van kleur, warmte, zon, zee en strand houdt.

4. Kroatië, het land met de wonderschone natuur

Kroatië is al jaren populair onder toeristen en dat is ook dit jaar zeker het geval. Het is land van de duizenden eilanden en wordt gekenmerkt door een prachtige natuur. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk kamperen aan de oostkust van de Adriatische Zee.

5. Luxe op vakantie naar Singapore

De populariteit van Singapore neemt in rap tempo toe. Dit jaar viert het land 50 jaar onafhankelijkheid en dus moet je daar zeker bij zijn. Je kunt in dit fascinerende Aziatische land luxueuze hotels boeken, uitgebreid shoppen en lekker eten!

Have your say