De top 5 budgetbestemmingen voor 2015

Heb je een beperkt budget, maar wil je dolgraag op vakantie? Maak je geen zorgen, want er is genoeg aanbod. Zelfs met een beperkt budget kun je veel mooie plekken in de wereld bezoeken. Wij hebben een top 5 budgetbestemmingen van 2015 voor je samengesteld.

1. Krakau in Polen
Krakau is een stad in Polen die je compleet zal verrassen. Het is niet alleen een goedkoop in Krakau, alle ingredi├źnten voor een geslaagde vakantie komen hier samen. Vermaak, historie en cultuur zijn hier in rijke mate aanwezig.

2. Malaga in Spanje
Spanje is razend populair onder jonge en oude toeristen. Het is een van de goedkoopste landen binnen Europa voor een prettige vakantie. Deze vakantie kun je bijvoorbeeld doorbrengen in Malaga. Met een goedkope airline vlieg je vanuit Nederland rechtstreeks naar Malaga, waarna je heerlijk kunt genieten aan het strand.

3. De diversiteit van Sri Lanka
Het toerisme heeft Sri Lanka nog niet veroverd, terwijl het land juist zoveel te bieden heeft. Het binnenland met zijn groene theeplantages, de vriendelijke bevolking, de prachtige stranden en indrukwekkende natuur, zorgen allemaal voor een onvergetelijke trip naar Sri Lanka.

4. Backpacken in Thailand
Goedkoop een backpack vakantie boeken, doe je natuurlijk in Thailand. Het is het vakantieland onder de backpackers en razend populair onder mensen met weinig budget. Je ticket is waarschijnlijk de duurste uitgave in je vakantie. Dat zegt uiteraard genoeg!

5. Nicaragua, adembenemende natuurverschijnselen
Genieten van de prachtige natuur doe je in Nicaragua. Dit authentieke land met indrukwekkende vulkanen is erg indrukwekkend om met eigen ogen te zien. Bovendien ben je altijd spotgoedkoop uit!

Tot slot wilt u besparen op de parkeerkosten van uw vakantie? Boek een budget parking op zaventem airport. Laat ons gerust weten hoe je vakantie is geweest. Wij horen graag jouw bijzondere budget-reiservaringen!

1 comment

  1. Pingback: Ga je op autovakantie? Zo bereid je je goed voor - De reisgazet

Have your say