Creëer je eigen unieke vakantieplek in eigen land

Vakantie vieren in Nederland kan op veel verschillende manieren. Je kunt een huisje huren op een vakantiepark. Je kunt een hotel aan de kust boeken. Of je reserveert een luxe stacaravan in een mooi natuurgebied. Nederland heeft veel te bieden als het gaat om vakantie. Daarvoor hoef je lang niet  altijd naar het buitenland. Wil je een vaste plek waar je tot rust kunt komen en je kunt onttrekken aan de dagelijkse beslommeringen? Dan is een stacaravan of chalet iets voor jou.

Kom tot rust in je eigen paradijs

Als je een chalet aanschaft via Stekelbos.nl dan kun je daarmee een comfortabele plek maken waar je vakantie kunt vieren. Maar een chalet kan bijvoorbeeld ook prima dienst doen voor mantelzorg. Wil je op eigen terrein een aparte woning plaatsen voor een familielid dat mantelzorg verleent, dan is een chalet daarvoor een prima oplossing. Hiervoor wordt in vrijwel alle gevallen door de gemeente vergunning verleend, zeker als het chalet buiten de bebouwde kom staat, zoals op het terrein van een boerderij. Het moet wel vast staan dat in he chalet iemand woont die daadwerkelijk mantelzorg verleent. Ook mag in een dergelijke voorziening alleen een alleenstaande of een stel zonder kinderen wonen. Vraag voor alle zekerheid vooraf informatie bij je gemeente als je deze optie overweegt.

Een mooie vakantieplek voor het hele jaar

Wil je op ieder gewenst moment op vakantie kunnen om er even helemaal uit te zijn? En heb je geen zin om steeds weer een hotel of vakantiehuis  te boeken? Dan is een chalet kopen een prima optie. Deze kun je, evenals een stacaravan, laten plaatsen op een hiervoor geschikte locatie. In een chalet heb je uiteraard meer comfort dan in een caravan, camper of zelfs stacaravan. Afhankelijk van de locatie kun je er het gehele jaar gebruik van maken. Op sommige vakantieparken kun je gedurende de wintermaanden niet terecht. Permanente bewoning is vrijwel alle gevallen niet toegestaan.

Een comfortabel chalet

Een chalet heeft veel wooncomfort. Je beschikt er over centrale verwarming en dubbel glas zodat je ook als het kouder is comfortabel kunt wonen. Daarnaast is er uiteraard stromend water en voldoende ruimte voor een langer verblijf. In vergelijking met een caravan is een chalet een stuk comfortabeler.

Have your say