5 tips om je vakantiefoto’s te vereeuwigen

Je bent net terug van een geweldige vakantie en je hebt een hele hoop toffe foto’s gemaakt: wat doe je daar dan mee? Gooi je ze op je computer en op Facebook, en kijk je er daarna niet meer naar om? Dat is best wel zonde, toch? Daarom zijn hier 5 tips om je vakantiefoto’s te vereeuwigen zodat je er dagelijks naar kan kijken en terug kan denken aan die geweldige tijd.

1. Een fotomuur
Wil je graag nog ergens een aantal foto’s aan de muur hangen? Laat dan de foto’s afdrukken en hang ze met washitape op een leuke manier aan de muur. Je kunt via sommige sites zelfs je foto’s als polaroids laten drukken, voor net dat beetje extra. Kies de leukste foto’s uit en ga een middagje voor de muur zitten om ze op te hangen.

2. Een fotoboek
Je kunt tegenwoordig op heel veel sites super leuke fotoboeken laten maken. Geen gedoe meer met foto’s drukken en de lijm erbij pakken om ze zelf in te plakken. Je kunt een fotoboek online maken en deze bestellen om ‘m een paar dagen later in huis te hebben. Ga bijvoorbeeld naar Drukland. Hier kun je alles zelf uitkiezen van eindformaat tot soft- of hardcover en hoeveel pagina’s je fotoboek moet hebben.

3. Als achtergrond op je telefoon, tablet of computer
Dit is super simpel, maar iedere keer als je je telefoon pakt of je computer opstart, wordt je herinnerd aan de vakantie. Je kunt zelf regelmatig de foto veranderen of een hele collage aan foto’s maken.

4. Kalender
Als je graag een kalender in de keuken hebt hangen om alle verjaardagen te onthouden en afspraken bij te houden, dan is een zelfgemaakte kalender wel net zo leuk. En zeker als je je eigen vakantiefoto’s gebruikt. Zo heb je iedere maand een nieuwe foto en kun je het hele jaar door genieten van de leukste foto’s.

5. Digitaal fotolijstje
Als je toch liever met fotolijstjes werkt, waarom dan niet een digitale? Hier kun je een heleboel foto’s opzetten en deze in diashow laten afspelen. Zo zie je om de zoveel seconde een nieuwe foto en beleef je in mum van tijd je hele vakantie opnieuw. Een digitaal fotolijstje is daarnaast ook heel handig om mee te nemen, zodat je alle foto’s aan je vrienden en familie kan laten zien.

Have your say