Wat is jouw ideale vakantiebestemming?

Veel mensen hebben in hun hoofd wel wat nou een ideale vakantiebestemming is, maar ook een hoop mensen hebben dit nog niet. Natuurlijk kan er altijd gedroomd worden van het bezoeken van het land van uw dromen of heeft u nog iets op uw bucketlist staan. Wij zullen een tweetal reizen voor u toelichten, zodat u misschien de nodige inspiratie op kunt doen voor een toekomstige vakantie.

Op safari in Afrika

Er zijn een hoop mensen die eens in hun leven wel de big five willen zien. Dit zijn de vijf grootste dieren van Afrika en het is fantastisch om deze dieren eens van dichtbij te zien. Daarom kiezen er steeds meer mensen voor een safari vakantie in Afrika. Deze kunt u op een aantal manieren invullen. Zo kunt u wandelen door de grootste natuurparken van bijvoorbeeld Kenia of Tanzania, maar is het ook mogelijk om met een gids op pad te gaan. Zij weten de mooiste plekken in de natuurparken te vinden en zo zal niks u achtergehouden worden.

Amerika als droomvakantie

Wilt u van alles wat? Dan zal Amerika misschien wel de oplossing bieden.  Hier zijn alle landschappen te vinden en is het mogelijk om verschillende wereldsteden te bezoeken. Van de mooie stranden van Miami tot het centrum van New York, het is werkelijk fantastisch.

Wanneer u op reis gaat naar Amerika moet u een aantal zaken niet vergeten. Zo moet u ervoor zorgen dat de juiste documenten in uw bezit zijn. Het aanvragen van een ESTA is een vereiste wanneer u langer dan 90 dagen in het land zal verblijven. Heeft u dit niet op orde? Dan zal dit u een flinke smak geld kosten bij aankomst en Amerika. Natuurlijk niet ideaal om een droomreis mee te beginnen.

Hopelijk heeft u voldoende inspiratie opgedaan en kunt u in de toekomst geniet van uw welverdiende droomvakantie!

Have your say