Op vakantie naar Macedonië

Op slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam ligt Macedonië, een land gelegen in het hart van Europa. Het is een land vol historie waar je uitstekend een vakantie kunt doorbrengen. Macedonië is een goedkope vakantiebestemming, dus is het de perfecte manier om je vakantie in te vullen en volop te genieten.

Wat maakt een vakantie naar Macedonië nu eigenlijk zo bijzonder? Hieronder kun je diverse redenen vinden waarom een vakantie naar dit land absoluut de moeite waard is!

Prachtige natuur en een gastvrije bevolking

Macedonië staat bekend om zijn prachtige meren, bossen en bergen. Een bekend meer in het land is het meer van Ohrid. Het kleurrijke geheel zorgt voor de ultieme ontspanning tijdens je vakantie. Bovendien zijn de mensen in Macedonië erg gastvrij, zodat je echt het gevoel hebt dat je thuiskomt in dit land. Is dat niet juist wat je in een vakantie zoekt of nodig hebt?

Duiken, snorkelen en de natuur ingaan

Aan het meer van Ohrid zijn diverse badplaatsen te vinden waar je het water kunt ingaan om te duiken of te snorkelen. De zon opzoeken kan natuurlijk ook. In de zomer is er altijd sprake van een aangename temperatuur in Macedonië.

Een trip naar het Nationaal Park Pelister mag tijdens je vakantie zeker niet ontbreken. Er komen hier prachtige wilde dieren voor zoals wolven, beren en lynxen.

Boek alles in één

Voordelige vliegtickets kun je boeken via een prijsvergelijker. Er zijn meerdere websites te vinden waar je zowel je vliegticket, een accommodatie en huurauto kunt boeken. Als je het vliegtuig uitstapt in Macedonië weet je direct dat je geen spijt hoeft te hebben van je beslissing om in dit land je vakantie door te brengen.

Have your say