Maak een rondreis door Noordoost Amerika

Een rondreis die je maakt door Noordoost Amerika is een rondreis die gekenmerkt wordt door veel hoogtepunten. Dit heeft alles te maken met de vele gezichten die Noordoost Amerika kent.

Wat maakt Noordoost Amerika zo bijzonder?

Naast alle moderne steden die er te vinden zijn in dit gedeelte van Amerika, kun je er ook kennis maken met de Amish-bevolking en vind je er prachtige natuurgebieden. Bovendien wordt het noordoosten van Amerika gekenmerkt door een indrukwekkend stukje geschiedenis. In dit deel van Amerika is bijvoorbeeld de Onafhankelijkheidsverklaring ondertekend en op veel plekken is er volop gevochten tijdens de Burgeroorlog.

amish-51171_640
Bezoek New York en Boston

Twee belangrijke steden die vragen om een bezoek tijdens je rondreis door Noordoost Amerika zijn New York en Boston. In New York is er 24 uur per dag volop leven. Je kunt eindeloos shoppen of rondslenteren langs alle hoogtepunten van de stad. Boston wordt ook wel de bakermat van de Amerikaanse Revolutie genoemd. Je vindt er honderden universiteiten. De bekendste universiteit in Boston is Harvard University.

Genieten van een spectaculair uitzicht

Tijdens je rondreis door Noordoost Amerika moet je zeker een bezoek hebben gebracht aan de White Mountains in New Hampshire. De Mount Washington berg is maar liefst 1917 meter hoog. Vanaf deze berg kun je genieten van een schitterend uitzicht over de omgeving. Je hebt hier de mogelijkheid om wilde dieren te spotten en lekker actief bezig te zijn.

Ervaar Noordoost Amerika elke dag opnieuw

Cape Cod is ook zeker aan te bevelen. Op dit prachtige schiereiland vind je indrukwekkende zandstranden en dennenbossen. Er is zo ongelofelijk veel te doen tijdens een rondreis door Noordoost Amerika dat je gerust 3 weken vakantie kunt boeken. Elke dag belooft namelijk weer een bijzondere dag te worden tijdens je reis in dit gedeelte van Amerika!

Have your say