Goedkope vliegtickets

Vliegtickets kunnen soms behoorlijk aan de prijs zijn, zeker wanneer het om verre reisbestemmingen gaat. Via goedkope-vliegtickets.nl kun je vliegtickets van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en op deze manier het goedkoopste vliegticket aanschaffen. In één zoekopdracht kun je meerdere aanbieders tegelijk vergelijken en kan je nagaan welk ticket het meest voordelig is. Je kan vliegtickets selecteren op basis van bepaalde criteria; hiermee filter je dus tickets weg die niet aan jouw eisen voldoen.

Welke aanbieders doen er mee?

Goedkope-vliegtickets.nl verzamelt op haar website de prijzen van vliegtickets van verschillende aanbieders. Het gaat hierbij voornamelijk om de bekende Nederlandse aanbieders, zoals BudgetAir.nl, CheapTickets.nl, KLM, Ryanair, Tix.nl, Transavia.com, eBookers.nl en World Ticket Center. Op basis van deze en nog een aantal andere aanbieders worden direct alle beschikbare vluchten met elkaar vergeleken. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om te selecteren op specifieke aanbieders, waarbij andere aanbieders dan dus worden weg gefilterd.

Extra korting

Op goedkope-vliegtickets.nl vind je een speciale kortingspagina. Op deze pagina zijn verschillende kortingscodes opgenomen. Voor CheapTickets en SchipholTickets zijn er vrijwel altijd kortingscodes beschikbaar, maar ook voor andere aanbieders wordt regelmatig met kortingen gewerkt. Wanneer je de kortingscodes invult tijdens het boekingsproces, zal de korting automatisch worden verwerkt en wordt het kortingsbedrag van het totaalbedrag afgetrokken.

Hoe werkt het?

Het boeken van goedkope vliegtickets via de website gaat vrij eenvoudig in zijn werk. Het eerste dat je doet is het invullen van je reisgegevens. Deze informatie bestaat uit de luchthaven van vertrek, de luchthaven van aankomst, de vertrekdatum en de eventuele retourdatum. Ook geef je aan voor hoeveel personen je de tickets nodig hebt. Vervolgens klik je op ‘zoek vliegtickets’ en de website genereert automatisch alle beschikbare vluchten en bijbehorende tickets voor je. Vervolgens kan je het vliegticket dat jouw voorkeur heeft selecteren en in je virtuele winkelmandje plaatsen.

Het boeken van je gehele reis

Naast het boeken van vliegtickets is het ook mogelijk om via goedkope-vliegtickets.nl de rest van je reis te boeken. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een huurauto te reserveren op de plaats van bestemming zodat je jezelf daar makkelijk kan verplaatsen. Bovendien heb je dan niet het risico dat je op je vakantiebestemming zonder vervoer zit omdat alle huurauto’s reeds vergeven waren. Ook kan je via de website je accommodatie boeken. Of je nu wilt gaan voor een hotel, appartement of een camping, via goedkope-vliegtickets.nl is er voor ieder wat wils.

Have your say